Alles in de hens

Marcel Hensema
29 nov
20:15
  • vr 29 nov
    20:15
    Try-out
    Theater aan het Spui, Den Haag
    Zaal 2

Marcel Hensema (bekend van onder meer Hollands Hoop en Penoza) geeft het begrip conference een nieuwe inhoud. Hij ontroert, verwondert en laat je bulderen van het lachen met z’n herkenbare, hilarische en hartverscheurende verhalen. Ondertussen laat hij zien waar het leven om draait; hete koffie, brandende moleculen en... vurige liefde. Kortom: alles in de hens!

Marcel Hensema (Hollands Hoop, Penoza) geeft het begrip conference een nieuwe inhoud en tovert een universum tevoorschijn waarin hij razendknap heen en weer schakelt tussen herkenbare types van wie je onverbiddelijk gaat houden. Hij zingt, ontroert en laat je bulderen van het lachen met hilarische en hartverscheurende verhalen die zijn geboetseerd uit een mix van waarheid en verbeelding.

Met speciale muziek gecomponeerd door Edison-winnaar Carel Kraayenhof. Deze wervelende onemanshow laat zien waar het leven om draait; hete koffie, brandende moleculen en vurige liefde... Kortom: Alles in de hens!

Marcel Hensema won meerdere Gouden Kalveren en speelde vele rollen in binnen -en buitenland. Vorig jaar was hij te zien in de voorstelling Stem Kwijt van DE VERLEIDERS. De pers schreef hierover “Marcel Hensema is ontroerend en op een bepaalde manier Groots”.

Marcel Hensema zingt, ontroert en laat je bulderen van het lachen

Credits

regie Ola Mafaalani
spel Marcel Hensema
tekst Michiel Stroink
composities Carel Kraayenhof
techniek Hendrik Walther

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie