do 28 nov - 20:15 - 22:05

Ton Kas

Best of... Ton Kas
28 nov
20:15 - 22:05
  • do 28 nov
    20:15 - 22:05
    Koninklijke Schouwburg, Den Haag
    Grote Zaal

Je leest het goed: de beste fragmenten uit de eerdere drie shows passeren de revue. Maar anders verpakt en aangevuld met kersvers materiaal, want dit wordt een compleet nieuwe show. Dat daar geen misverstand over ontstaat. Het hele arsenaal aan kleinburgers, mislukte huwelijken, kwellende schoonmoeders, impotente huisvaders, psychiaters, te dikke of juist te dunne wijven en politieagenten wordt weer uit de kast getrokken.

Waarom Best of…? Wat denk je zelf? Om ‘t nóg bezopener te maken natuurlijk. Daarom! Want aan de opzet verandert nul komma nul: een totaal mallotige, melige avond opdienen. Dus het hele arsenaal aan kleinburgers, mislukte huwelijken, kwellende schoonmoeders, impotente huisvaders, psychiaters, te dikke of juist te dunne wijven, politie-agenten enzovoort wordt weer uit de kast getrokken. Grof en overdreven tot en met! Pure flauwekul, die niemand persoonlijk hoeft op te vatten - óók wel ‘ns leuk, voor de verandering! En laat je vooral niet wijsmaken dat mijn kunstje meer voor mannen is: de vrouwen produceren doorgaans de meeste decibels in de zaal!

Credits

 Van en met Ton Kas

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie