zo 24 nov - zo 1 mrt

De donkere dagen (6+)

Lonneke van Leth
24 nov
-
1 mrt
 • zo 1 mrt
  15:00 - 15:50
  Korzo, Den Haag
  Korzo
 • zo 24 nov
  12:00 - 12:50
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 2
 • zo 24 nov
  14:00 - 14:50
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 2

Deel 1: Het Donker

Het donker trekt over het land, de dagen worden korter en het is buiten koud. Dé tijd van het jaar voor tradities en spannende verhalen. De tienjarige Daan gaat logeren bij zijn opa. Daan houdt van spannende verhalen. Hij heeft alleen één probleem: hij is bang in het donker, maar van opa moet het licht uit. Toch is hij heel benieuwd naar de oude kast in de logeerkamer... Nieuwsgierige Daan sluipt er zachtjes heen en vindt allerlei snuisterijen. Deze spullen prikkelen zijn fantasie en zo starten zijn verhalen...

Deze voorstelling is onderdeel van kindertheaterfestival Lentekriebels.

Daan leert in deze voorstelling waarom hij bang is in het donker en hoe hij dat kan overwinnen. Stap in zijn spannende fantasiewereld en beleef een theaterervaring in dans, muziek en spel.

Kom naar De Donkere Dagen! Als je durft...

Deel 1: Het Donker is een voorstelling uit de reeks van De Donkere Dagen. Een nieuw initiatief van choreografe Lonneke van Leth samen met het Residentie Orkest. Elk jaar in de donkere dagen voor kerst een nieuw spannend verhaal in dans, muziek en spel voor het hele gezin.

Credits

Thema Angst voor het donker
Choreografe Lonneke van Leth
Vormgeving Vincent de Kooker
Tekst Martijn de Rijk
Arrangeur Max Knigge
Dansers Riccardo Sbrighi, Camille Pidou, Lara Kleinrensink
Spel Serge Bosman
Musici Fluitist en saxofonist
Kostuums Heide de Raad

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie