vr 22 nov - zo 24 nov

Zin

Arjan Ederveen en Jack Wouterse
22 nov
-
24 nov
 • vr 22 nov
  20:15 - 21:45
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 1
 • za 23 nov
  20:15 - 21:45
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 1
 • zo 24 nov
  15:00 - 16:30
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 1

ZIN is de afsluiting van een tragikomische trilogie over afscheid, vriendschap en de tijd die verstrijkt. Rasartiesten Arjan Ederveen en Jack Wouterse schotelen ons opnieuw een bonte stoet aan personages voor. Twee televisiekoks op leeftijd worstelen met de werkdruk van een dagelijkse show. Bovendien blijken ze niet meer de vrienden voor het leven die ze ooit waren toen ze begonnen… En dus moeten ze opnieuw zin zien te maken om de zin in te zien van hun rol in weggooi-televisieland. 


''Wouterse en Ederveen vinden elkaar, opnieuw, in een even amusant, spannend als ontroerend stuk.’’
- ★★★★ AD

Daarnaast is er het verhaal van de mateloos populaire keukenromanschrijfster. Haar nieuwste boek wordt verfilmd, maar wie heeft het eigenlijk geschreven? Ze heeft haar min meegenomen, maar wat is dat eigenlijk en welke rol speelt zij in het geheel? Is haar min haar hele leven haar rolmodel geweest of heeft de min haar juist leeggezogen? En gaat de schrijfster het einde van de avond überhaupt wel halen? Een absurdistische en komische theatervoorstelling.

Onderdeel van:
Serie 1 - uitverkocht

Recensies

‘’Wouterse en Ederveen vinden elkaar, opnieuw, in een even amusant, spannend als ontroerend stuk.’’
- ★★★★ AD

“De symbiose tussen Wouterse en Ederveen is misschien wel het mooiste aan deze productie.’’
de Volkskrant - Volkskrant ★★★★

‘‘de typetjes [ontroeren] door hun geloofwaardige mimiek en motoriek, en waarachtig geacteerde emoties. Zin is een mooie kroon op het drieluik van de twee acteurs.’’ - Theaterkrant

Credits

Regie Gerardjan Rijnders
Van en met Arjan Ederveen, Jack Wouterse

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie