Theatercollege Hans Aarsman

Hans Aarsman
14 apr
20:15
  • za 14 apr
    20:15 - 21:45
    Theater aan het Spui, Den Haag
    Zaal 1
    Geweest

In zijn theatercollege Precies andersom komt fotojournalist Hans Aarsman, bekend van zijn populaire fotobijdrage in De Volkskrant, met zijn observaties geregeld tot fascinerende conclusies. De dingen zitten soms anders in elkaar dan verwacht. Vaak is het zelfs precies andersom.

Je leent de auto van je man.
Onderweg krijg je een lekke band.
Waar zit de krik?


Op zoek naar de handleiding open je het handschoenenkastje.
Daar vind je een slipje, overduidelijk niet van jou. 
Is-ie vreemd gegaan?
Grote kans, weet je zeker, stomend bij de lekke band. 


Maar zou je uitzoomen, zou je ondanks de schrik en de woede de vondst in een groter verband trekken, dan kwam je op een heel andere kans uit. 


De dingen zitten soms anders in elkaar dan verwacht.
Vaak is het zelfs Precies Andersom.

 

Recensies

''De nieuwsgierigheid en humor spatten van de planken af. Voor de liefhebbers: de stelling van Bayes komt ook langs. Voor de niet-liefhebbers: Aarsman laat zien dat zelfs een suffe statistische stelling hilarisch kan zijn.'' - De Correspondent

''Aarsman is een fijne geek die aanstekelijk vertelt.'' - Het Parool

''Aarsman is een vlotte en geestige spreker, die met zijn observaties geregeld tot fascinerende conclusies komt. Mooi is om hem zo’n analyse live te zien uitvoeren... Aarsman is gezegend met een droogkomisch gevoel voor humor waardoor Precies Andersom bijzonder geestig is.'' - Theaterkrant
 

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie