Micha Wertheim

Voor alle duidelijkheid
14 nov
20:15 - 22:15
  • do 14 nov
    20:15 - 22:15
    Koninklijke Schouwburg, Den Haag
    Grote Zaal

''Al die tijd knalt het spelplezier je vanaf het podium tegemoet." - Volkskrant ★★★★★ 
"Onovertroffen" - Trouw ★★★★★ 

Micha Wertheim is terug met zijn zevende voorstelling: Voor alle duidelijkheid. Over het verlangen naar een toestand vóór alle duidelijkheid. De behoefte onbevangen in het leven te staan. Nu alles altijd en overal duidelijk is, wordt verdwalen steeds lastiger. Raak de weg nog maar eens kwijt. Durf je maar eens vallend staande te houden.

Met deze voorstelling keert Micha terug naar de vorm waar het mee begon: stand-up. Stand-up comedy zoals stand-up bedoeld is: persoonlijk, grappig zonder opsmuk. Zoals altijd is hij scherp, soms ongemakkelijk en Wertheim zou Wertheim niet zijn als hij er niet toch een draai aan geeft, die de voorstelling net even anders maakt. Met Voor alle duidelijkheid bewijst hij dat goede grappen nog steeds van levensbelang kunnen zijn.

Recensies

"Het is fantastisch verdwalen in zijn voorstelling, Micha Wertheim heeft zijn publiek in gedenkwaardige houdgreep." (...) Een tot in het kleinste detail doordachte proeve van de spanningsboog, lang en duizelingwekkend. En al die tijd knalt het spelplezier je vanaf het podium tegemoet. "
Volkskrant ★★★★★ 

"Bij de onovertroffen Micha Wertheim moet je blijven nadenken." (...) "Hij ontregelt het publiek en heeft echt iets te melden.” Daarmee heeft hij het nog altijd een unieke positie binnen het Nederlandse cabaretlandschap.“ 
Trouw ★★★★★ 

“Micha Wertheim mag met Voor alle duidelijkheid dan terug zijn gekeerd nar de basis, hij weet toch weer te verrassen met een goed doortimmerd, intelligent cabaretprogramma.”
-
Telegraaf ★★★★1/2 

''Hier is hij is 'gewoon' een cabaretier die praat met zijn publiek en dat dik twee uur interessant moet houden. Dat gaat hem geweldig af."  
Het Parool  

"Spervuur van slimme grappen." - NRC ★★★★  

Credits

Van en met Micha Wertheim

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie