wo 17 jun - do 18 jun

Intouchables

Huub Stapel e.a.
17 jun
-
18 jun
 • wo 17 jun
  20:15
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal
 • do 18 jun
  20:15
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal

Met opnieuw Huub Stapel in de hoofdrol komt de Franse filmhit Intouchables terug naar het theater. Het wereldberoemde verhaal over een ogenschijnlijk onmogelijke vriendschap veroverde al miljoenen harten en is door zijn thematiek nog steeds actueel. De vriendschap tussen Philippe, de miljonair in de rolstoel, en Driss, de kleine crimineel uit de banlieus van Parijs, weet nog altijd menig toneel- en filmliefhebber te raken.

Vanaf het moment dat Driss door Philippe wordt aangenomen als zijn persoonlijk verzorger, wordt hun beider wereld op zijn kop gezet. Philippe wordt uitgedaagd door het lef en de keiharde overlevingsdrift van Driss en die betreedt een wereld, die in werkelijk niets op de zijne lijkt. De mannen zoeken samen naar spanning en avontuur, dagen elkaar uit en zo ontstaat een intense vriendschap, die even kwetsbaar als ontroerend is.

Alleen al in Nederland zagen meer dan 1,2 miljoen mensen de film en met wereldwijd 50 miljoen bezoekers is het de best bekeken Franse film ooit. Het Nederlandse toneelstuk maakte in 2016 en 2017 een tour van meer dan 80 succesvolle voorstellingen langs de theaters.

Credits

met Huub Stapel en Romano Haynes
regie Peter de Baan
naar de film Intouchables (Onaantastbaar) van Olivier Nakache en Éric Toledano

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie