vr 12 jun - 20:15

Redi Kapje

Twenty8 productions
12 jun
20:15
  • vr 12 jun
    20:15
    Theater aan het Spui, Den Haag
    Zaal 1

Redi Kapje is een totaal andere versie van het eeuwenoude verhaal over het kleine meisje met haar rode kapje, dat haar zieke grootmoeder diep in het bos moet bezoeken. Algauw zal duidelijk zijn dat dat lieve meisje helemaal niet zo lief blijkt te zijn en dat in het bos niet alleen de boze wolf op haar loert... Maar is er wel een wolf?

Redi kapje is een parodie op het bekende sprookjesverhaal Roodkapje.
In dit theaterstuk vol met hilarische momenten geven Clifton Braam, Glenn Huisden en Danielle Dorder (Sproetie) een totaal andere wending aan het eeuwenoude verhaal over het klein meisje met haar rode kapje dat haar zieke grootmoeder diep in het bos moet bezoeken.

Al gauw zal duidelijk zijn dat het lief meisje echt niet zo lief blijkt te zijn en dat in het bos welke nu het Surinaams oerwoud blijkt te zijn niet alleen de boze wolf op haar loert….is er wel een wolf?

Redi kapje blijkt juist van de wandelingen te genieten in het bos en maakt nog veel meer mee wat nooit in het sprookje is vertelt. De ene onthulling na de andere volgt elkaar op in dit “sprookje”.

Een komisch cabaretspektakel doorspekt met zowel de Nederlandse als de Surinaamse humor welke anders kan aflopen dan de gebruikelijke ”en ze leefden nog lang en gelukkig”.

Credits

Van en met Clifton Braam, Glenn Huisden, Daniëlle Dorder

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie