zo 7 jun - 10:00 - 11:30

Doornroosje (3+)

Het Kleine Theater
7 jun
10:00 - 11:30
 • zo 7 jun
  10:00
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Het Paradijs
 • zo 7 jun
  11:30
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Het Paradijs

Lang, lang geleden, in een land hier ver vandaan, leefde er eens een lief, vrolijk en vooral nieuwsgierig meisje, met de bijzondere naam Doornroosje. Op haar geboortefeest had een boze fee een vloek over haar uitgesproken: ze zou zich op haar 15e verjaardag prikken aan een spinnewiel en sterven.

 Maar…. door haar ongeëvenaarde nieuwsgierigheid komt Doornroosje per ongeluk achter het geheim van deze vloek, waardoor ze zelf op onderzoek uitgaat en haar verhaal net even anders loopt dan hoe Grimm het bedacht had. Uiteraard leeft ze nog lang en gelukkig. 


Doornroosje van Het Kleine Theater is een vrolijke, verrassende voorstelling, met de nodige dosis ontroering en humor, waardoor het zowel leuk is voor kinderen als volwassenen. Het Kleine Theater geeft een eigen draai aan welbekende sprookjes zonder afbreuk te doen aan de oorspronkelijke lijn en de inhoudelijke boodschap. Een ode aan oude verhalen.

Credits

Regie: Anke Engels en Vimala Nijenhuis

Spel: Bengt Kropmans en Nina van Koppen / Anke Engels / Vimala Nijenhuis

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie