za 4 jan - zo 5 jan

Pepijn Gunneweg

The Great Wonder
4 jan
-
5 jan
 • za 4 jan
  20:15 - 21:55
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal
 • zo 5 jan
  15:00 - 16:40
  Première
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal

Pepijn Gunneweg, voormalig Ashton Brother, keert terug naar het theater met zijn eerste soloshow: The Great Wonder. Een magisch schouwspel, waarin een kleine man op zoek gaat naar Het Grote Wonder. Pas op voor gelanceerde kippen, vliegende vissen, bizarre illusies en kleine poëtische nummers, die je weer even in wonderen doen geloven.

Pepijns eerste solo is een vierdimensionale show die zich voor, boven en tussen het publiek afspeelt. In deze magische wereld gaat Pepijn samen met zijn troupe muzikale freaks verder waar hij ooit is gestopt. Acts en trucs die al jaren zijn hoofd op hol brachten, maar nooit eerder het toneel hebben bereikt. Kortweg omdat ze te ruw, te bizar of gewoon te gevaarlijk waren om voor het voetlicht te brengen. Maar na twee jaar van training en diverse blessures zijn ze nu dan eindelijk klaar om hun opwachting te maken! Pas op voor gelanceerde kippen, vliegende vissen, bizarre illusies en kleine poëtische nummers die je weer even in wonderen doen geloven. Komt dat zien!


Pepijn Gunneweg maakte zestien jaar deel uit van de Ashton Brothers en is daarnaast acteur, presentator en komiek. Voor televisie presenteerde hij tien jaar lang de BZT show. Hij speelt en schrijft mee voor Het Klokhuis en maakt met zijn Foute Vrienden op RTL5 het leven van anderen, maar vooral dat van hemzelf zuur…

Credits

van en met Pepijn Gunneweg

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie