za 4 jan - 14:00 - 16:00

De Rovers (3+)

Meneer Monster | NORPA
4 jan
14:00 - 16:00
 • za 4 jan
  14:00 - 14:45
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 2
 • za 4 jan
  16:00 - 16:45
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 2

Drie rovers proberen te ontsnappen uit de grimmige wereld waarin ze verdwaald zijn geraakt. Ze zijn gevangen superhelden, op zoek naar een kleurrijk bestaan in de spotlights. Maar alles om hen heen is grijs, zwart of wit. Totdat ze een ontdekking doen: kleur! De Rovers doen waar ze goed in zijn: roven. Ze doen alles om hun leven weer wat meer kleur te geven.

Op vernuftige wijze combineert Meneer Monster stoere visuele comedy met een magische en grafische wereld. Geïnspireerd door superheldenfilms en games haalt Meneer Monster alles - behalve tekst - uit de kast, om van een klein verhaal een theaterbelevenis van formaat te maken.

De Rovers is een fysieke woordeloze Meneer Monster productie boordevol live muziek van Erik Hofland (bekend van Fantastische Meneer Vos) en in een inventieve vormgeving van Morgana Machado Marques (winnaar Zilveren Krekel 2016).

Voorstellingen van Meneer Monster die al eerder bij ons speelden: De Gruffalo, Fantastische Meneer Vos, De Waanzinnige Boomhut, en Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft.

Credits

spel Christiaan Bloem, Chris Koopman en Olaf van de Ven
decor Morgana Machado Marques
muziek Erik Hofland
lichtontwerp Jan Fedinger

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie