vr 29 mei - 20:15

Daniël Lohues

Theaterconcert
29 mei
20:15
  • vr 29 mei
    20:15
    Koninklijke Schouwburg, Den Haag
    Grote Zaal

Daniël Lohues neemt ons mee in zijn verhalen over thuiskomen en weggaan, over muziek en stilte, over landschap en heelal, over liefde en het tegenovergestelde daarvan. Over vertrouwen en verlies, over winnen en overwinnen. En dat alles op zijn geheel eigen, tijdloze en relativerende manier. Daarbij vertolkt hij, naast een gulle greep uit zijn indrukwekkende oeuvre, ook nieuwe, speciaal voor deze avond gemaakte songs.

Daniël Lohues met een avond vol eigengemaakte liederen en waargebeurde verhalen. Nieuwe, speciaal voor deze avond gemaakte songs en een gulle greep uit zijn indrukwekkende oeuvre, waarbij hij zichzelf op de vleugel of op andere akoestische instrumenten zal begeleiden.

Over thuiskomen en weggaan. Over liefde en het tegenovergestelde daarvan. Over het weer en religie. Over muziek en stilte. Landschap en het heelal. Over vertrouwen en verlies, winnen en overwinnen. En dat alles op zijn geheel eigen, tijdloze en relativerende manier.

Daniël Lohues kreeg voor zijn werk tot nu toe ondermeer onderscheidingen als een Zilveren Harp, Edison, Annie MG Schmidt prijs, hij werd Ere Burger van de gemeente Emmen, ontving de Dagblad van het Noorden-prijs, de Culturele Prijs van Oost Nederland en een Buma Award voor zijn album ‘Moi’.

Credits

 van en met Daniël Lohues

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie