Novastar

World's Out
28 mei
20:15
  • do 28 mei
    20:15
    Royal Club Night
    Koninklijke Schouwburg, Den Haag
    Grote Zaal

Prachtige melodieën vullen de zaal, op het podium staat een vleugel en een halve cirkel gitaren. In World’s Out grijpt Novastar terug naar de essentie. Na een uitgebreide clubtour en festivalzomer met band gaat Joost Zweegers nu terug naar zijn roots. Terug naar de schrijfversie, de songs uitgekleed en puur. Zo werden ze ook geschreven, meestal in het diepst van de nacht.

Prachtige melodieën vullen de zaal, op het podium staat een vleugel en een halve cirkel gitaren. In 2020 grijpt Novastar terug naar de essentie.

Weinig artiesten begrijpen beter hoe je de perfecte song schrijft dan Joost Zweegers. Voorbeelden zijn er genoeg: ‘Mars Needs Woman’, ‘Because’, ‘Cruel Heart’, ‘Lost & Blown Away’, ‘The Best is Yet to Come’ en natuurlijk de bloedmooie klassieker ‘Wrong’.

In het najaar van 2018 verscheen ‘In The Cold Light of Monday’. De herfst en winter waarin de plaat in Brighton werd opgenomen schemeren duidelijk door in songs die warmte, tederheid en artistieke vrijheid uitstralen. Nieuwe singles als ‘Holly’, ‘Cruel Heart’ en Word’s Out’ zijn instant herkenbaar als grote Novastar. Na een uitgebreide clubtour en festivalzomer met band gaat Joost Zweegers nu terug naar zijn roots.

Solo spelen is wat hij het liefste doet. Terug naar de schrijfversie, de songs uitgekleed en puur. Door de eerlijkheid en naaktheid komen de nummers helemaal tot hun recht. Zo werden ze ook geschreven, meestal in het diepst van de nacht.

Credits

 van en met Novastar

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie