vr 15 mei - 20:15

Happy Together

Espen Hjort & Mees Borgman / Het Huis Utrecht
15 mei
20:15
  • vr 15 mei
    20:15
    Theater aan het Spui, Den Haag
    Zaal 2

Happy Together is een fantasierijke voorstelling over het familie-zijn en de acrobatiek van het samenleven. Een voorstelling over samen groeien en samengroeien. Vader, moeder, dochter en zoon staan samen op het toneel. Ze creëren een imaginaire familiegeschiedenis waarin biografie en biologie, verleden en toekomst steeds meer door elkaar heen lopen.

Ze gaan op zoek naar wie ze zijn en wie ze kunnen zijn, als groep en als individu. Hoe kan je blijven groeien, zonder elkaar los te laten?

Happy Together is een samenwerking tussen regisseur Espen Hjort en performer/muzikant Mees Borgman. Eerder hebben ze o.a. samengewerkt aan de voorstellingen Goat Song en Casino Nonstop. Verbeelding, transformatie en de herinneringen van het lichaam zijn voor hen belangrijke fascinaties.

Happy Together is geproduceerd door Espen Hjort/Stichting Skorpetind en Het Huis Utrecht, in samenwerking met Theater Utrecht.

Hoe kan je blijven groeien, zonder elkaar los te laten?

Onderdeel van:
Serie 1 - uitverkocht

Credits

idee en concept Espen Hjort en Mees Borgman
regie Espen Hjort
spel Erik Borgman, Nanette Kuijpers, Mees Borgman, Ster Borgman

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie