wo 13 mei - 20:15

Eternity

Theater Rotterdam | Davy Pieters
13 mei
20:15
  • wo 13 mei
    20:15
    Theater aan het Spui, Den Haag
    Zaal 2

Als mens verlangen we naar meer tijd, meer ruimte en een gezonder leven. Dat lijkt aardig te lukken: we leven langer en het lukt ons steeds beter om ziektes te bestrijden. Daarom is het tijd voor onderzoek naar de mogelijkheden van onsterfelijkheid. Wat betekent leven in een lichaam dat jong blijft, maar met een geest die steeds ouder wordt

In haar nieuwe voorstelling Eternity onderzoekt Davy Pieters de ultieme consequentie van onsterfelijkheid. Op fysieke en beeldende manier toont zij de emotionele impact die het streven naar het eeuwige leven met zich meebrengt.

Hoe beweeg je je als je al honderden jaren bestaat en generaties aan je voorbij ziet trekken? Waar denk je aan, lach je om, droom je over, hoe heb je lief en waar praat je over? Na How to build a Universe gaat Davy Pieters in haar performance Eternity verder met universele levensvragen. Jimi Zoet voegt met zijn elektronische soundscapes opnieuw een dimensie toe aan het universum van Davy Pieters.

Onderdeel van:
Serie 3

Credits

Regie: Davy Pieters
Muziek: Jimi Zoet

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie