Een man, een man

Pierre Bokma, Kees Prins en Randy Fokke
21 sep
-
22 sep
 • za 21 sep
  20:15 - 21:30
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal
 • zo 22 sep
  15:30 - 16:45
  Reprise
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal

Pierre Bokma, Kees Prins en Randy Fokke schitteren in deze nieuwe komedie van Kees Prins en Roel Bloemen. Een man een man gaat over twee mannen, een tafel, een serveerster en vooral dat je de dingen niet groter moet maken dan ze zijn. 

“Prins en Bloemen schreven een hilarisch stuk waar de verbale ballen in hoog tempo over het net vliegen” - Het Parool

Is het erg als je je niet meer herinnert waar je het over had voordat je naar de WC ging? Nee, tenzij je Burghardt en Van Wees heet en op een avond uit eten gaat om de oude vriendschap weer op te pakken. Want dan zou je willen dat je je herinnerde waar je het over had voordat je naar de WC ging. Anders zou het zomaar kunnen dat zo’n ogenschijnlijk klein detail uitgroeit tot een avond vol wantrouwen, verbaal geweld en miscommunicatie. En dan zou het ook zomaar kunnen dat van de gezworen vriendschap geen spaander heel blijft.

Recensies

Theaterkrant ★★★★
''De optelsom van een scherpe, valse tekst, mooie acteurs en een goede eindregie maakt van Een man een man, een fijne, irritante, goedgelukte voorstelling.''

Het Parool
''Prins en Bloemen schreven een hilarisch stuk waar de verbale ballen in hoog tempo over het net vliegen.''

Credits

Tekst Kees Prins en Roel Bloemen
Met Pierre Bokma, Kees Prins en Randy Fokke Eindregie Gijs Scholten van Aschat

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie