De Correspondent

Goede gesprekken met Lex Bohlmeijer
17 nov
-
14 jun
 • zo 17 nov
  12:30 - 14:00
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 2
 • zo 16 feb
  12:30 - 14:00
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 2
 • zo 26 apr
  12:30 - 14:00
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 1
 • zo 14 jun
  12:30 - 14:00
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 2

De eerste gast van dit seizoen is Marian Donner.

Neem plaats in een ligstoel in een donkere zaal en luister. Lex Bohlmeijer, correspondent goede gesprekken bij De Correspondent, neemt een podcast op in Theater aan het Spui. Hij gaat in gesprek met mensen uit de politiek, kunsten, journalistiek en wetenschap, die een bijzonder en vaak onbekend verhaal hebben. En jij kunt er live bij zijn!

De eerste gast dit seizoen is schrijver Marian Donner. In juni dit jaar verscheen haar Zelfverwoestingsboek, een oproep om meer te stinken, drinken, bloeden, branden en dansen, en zo de wereld te veranderen. Voor de Groene Amsterdammer, de Volkskrant en NRC Handelsblad schrijft ze over popcultuur, media, technologie en alle overige pijnpunten van het leven in de 21e eeuw. Ooit studeerde ze af in de Psychologie op liefde en hartstocht.

Bohlmeijer: “Ik vind luisteren een wondermooi ding. Het wordt heel erg veronachtzaamd. We willen allemaal praten, praten, praten. Ik heb het idee dat ieder mens het fijn vindt om waargenomen te worden door iemand anders. Dat is een soort mensenrecht. Luisteren is een actieve bezigheid.”

Lex Bohlmeijer gaat steeds met een andere gast in gesprek. De namen worden een maand van tevoren bekendgemaakt. Achteraf zijn de podcasts terug te luisteren - samen met alle andere Goede Gesprekken met Lex Bohlmeijer - via SoundCloud.

Koop de hele serie en krijg korting

Verzekerd zijn van een plekje bij de eerstvolgende edities? Bezoek dan alle vier de edities van Goede gesprekken met Lex Bohlmeijer en krijg tien euro korting. Je betaalt dus maar €40,00 in plaats van €50,00. Bestel de vier voorstellingen via deze link.

Credits

van en met Lex Bohlmeijer
foto van Marian Donner Maarten van der Kamp

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie