vr 17 apr - 19:30

Het dier, het dier en het beestje (8+)

Theater Artemis
17 apr
19:30
  • vr 17 apr
    19:30
    Theater aan het Spui, Den Haag
    Zaal 2

Een gezongen fabel over hoe het is om een mens te zijn

Een moeflon-zeebaars-brandgans zit in een voetbalteam bij een ringslang-bruinvis-lama, samen met hun klasgenoot de bosduif-steenmarter-melkkoe. Op een dag komt de spitsmuis-tapir-karekiet niet meer op de training. Dat is gek: hij-zij-het is er eigenlijk altijd. In deze voorstelling creëert Jetse Batelaan van gewone dingen de sfeer van een dromerige musical.

In deze voorstelling maakt Jetse Batelaan van hele gewone dingen een dromerige musical. Met dierenpakken, een echte hond en livemuziek. Hoe ziet ons leven eruit als we er van een afstandje naar kijken?


Artistiek leider Jetse Batelaan werkt bij Theater Artemis aan een indrukwekkend oeuvre en won afgelopen jaren diverse prijzen voor zijn voorstellingen. In januari 2019 won hij als eerste Nederlander de Zilveren Leeuw voor Theater op de Biënnale van Venetië voor zijn sterk persoonlijke en vernieuwende benadering van theater.

Credits

 Regie Jetse Batelaan

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie