De Man in Azië

Het Zuidelijk Toneel | Stichting Nieuwe Helden
14 apr
20:15
  • di 14 apr
    20:15
    Theater aan het Spui, Den Haag
    Zaal 2

Zeg heel eerlijk: wat weten wij nu van Azië? En dat terwijl we veel van dit intrigerende werelddeel kunnen leren. Overpopulatie, klimaatverandering, eenzaamheid, stress, artificial intelligence – op allerlei hoofdpijndossiers waarvan wij grijze haren krijgen, hebben onze Aziatische tijdgenoten al een antwoord. De Man in Azië is een ontdekkings-tocht vol verbeeldingskracht, die je laat kennismaken met een razendsnel veranderende generatie.

In De Man in Azië ontmoet je een opkomende generatie millennials in Tokyo, Seoul, Singapore, Shenzhen, Hong Kong en Taipei en ontdek je hoe zij, net als wij, een verschil willen maken in een complexe, snel veranderende en soms zelfs angstaanjagende wereld. Met manga-animaties en filmmateriaal van onwaarschijnlijke ontmoetingen met kunstenaars, wetenschappers, sociaal activisten, studenten of professors vertelt Lucas De Man het verhaal van een taboedoorbrekende generatie.

De Man in Azië is meer dan een verhaal, een reisverslag of een documentaire. Het is een ontdekkingstocht vol verbeeldingskracht die inzicht geeft in dé uitdagingen van nu. En die je kennis laat maken met een generatie die klaar is voor radicale verandering.

Piet Menu: “Theater om te leren, te spiegelen en ons als burgers te enthousiasmeren. Jaja, ik durf het woord Bildung te gebruiken omdat het bij Het Zuidelijk Toneel in goede handen is.”

Onderdeel van:
Serie 2

Credits

Van en met Lucas De Man

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie