za 2 mei - 09:45 - 11:15

Geel (2+)

Mime Wave
2 mei
09:45 - 11:15
 • za 2 mei
  09:45
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Het Paradijs
 • za 2 mei
  11:15
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Het Paradijs

In Geel wordt het publiek meegenomen in een gele wereld waar alles, maar dan ook echt alles, geel is. Zelfs de bezoekers zitten op gele kussentjes. Geel is de kleur van de zon, van blijdschap. Met haar mimespel laat Anastasiia Liubchenko allerlei grappige gele bewoners tot leven komen. De originele livemuziek van Thijs Felperlaan en Yung-Tuan Ku verhoogt hierbij de magie. Het is genieten in de gele stad. Tot blauw verschijnt. Dat is niet onze kleur. Dat kennen we niet. In de strijd van geel tegen blauw ontstaat er iets onverwachts.

Geel is onderdeel van Familiefestival dag: Kleurrijk. 

De voorstellingen Geel en Pim Pam Paars zijn die dag te zien en er zijn in de foyer van Het Paradijs allerlei activiteiten. Wil je daar de hele dag bij zijn? Klik hier voor je passe-partout. 

Recensies

Theaterkrant
"Dat het mengen van kleuren voor jonge kinderen iets magisch is, hebben de makers van de 2+ voorstelling Geel goed begrepen. Dat ze dit vervolgens in een heldere, komische, muzikale en betekenisvolle verhaallijn hebben weten te vertalen, is zeer bewonderenswaardig."

Credits

spel en makers Anastasiia Liubchenko, Yung-Tuan Ku, Thijs Felperlaan
regie Anastasiia Liubchenko  

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie