do 9 apr - za 11 apr

Hoe ik talent voor het leven kreeg

WAT WE DOEN | Amsterdams Andalusisch Orkest | George & Eran Producties | ICK Amsterdam
9 apr
-
11 apr
 • do 9 apr
  20:15
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 1
 • vr 10 apr
  20:15
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 1
 • za 11 apr
  20:15
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 1

Rodaan Al Galidi schetst in Hoe ik talent voor het leven kreeg op een rauwe en verrassend grappige manier niet alleen een beeld van het asielbeleid, maar ook van de Nederlandse samenleving. In deze kleurrijke, humoristische en indringende voorstelling komen theater, muziek en dans samen in een groots opgezet toneelspektakel. Een prachtige cast van acteurs en musici vertellen samen met tientallen statushouders Al Galidi’s bijzondere verhaal.

Al Galidi schreef over de negen jaar die hij in een asielzoekerscentrum zat het veelgeprezen boek Hoe ik talent voor het leven kreeg. Een indringend én humoristisch verhaal over Semmier Kariem, die asiel aanvraagt in Nederland. Semmier droomt van een nieuw leven, maar intussen wordt het azc voor hem een bijna magisch dorp waar hij eindeloos wacht.

Deze theaterbelevenis speelt zich af op het toneel en de foyer. Na afloop is er door heel het theater eten, muziek en ruimte voor spelers en publiek om met elkaar in gesprek te gaan.

DEELNEMERS GEZOCHT
Voor dit nieuwe, grote theaterproject zijn we op zoek naar mensen met een vluchtelingenachtergrond (statushouders) die het leuk vinden om mee te spelen in de voorstelling. In een aantal steden waar de voorstelling speelt (Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, 
Arnhem, Den Haag en Leeuwarden), zoeken we 25 mensen. Heb je interesse of wil je zien of dit 
iets voor jou is, kom naar een van de selectiedagen. Klik hier voor meer informatie

Credits

regie Floris van Delft
spel George Tobal, Eran Ben Michael
muziek Amsterdam Andalusisch Orkest
choreografie Emio Greco, Pieter C. Scholte

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie