di 10 dec - 19:30 - 21:30

Het Kerstklooster Live!

Met Trijntje Oosterhuis
10 dec
19:30 - 21:30
  • di 10 dec
    19:30 - 21:30
    Koninklijke Schouwburg, Den Haag
    Grote Zaal

Laat je betoveren in de Koninklijke Schouwburg door deze spiksplinternieuwe muzikale kerstkomedie! Het Kerstklooster is een verhaal over onhandige elven, boze koningen en natuurlijk onze kerstfeeën in het klooster. Twee Haagse scholieren toveren dit prachtige verhaal om in een muzikale komedie met zang, dans, prachtige decors en kostuums! Met Trijntje Oosterhuis als muzikale ster van de avond belooft dit een groot feest te worden.

Wanneer het klooster van de Orde van de Vrije Kerstfeeën leeg begint te lopen, besluit opperfee Olivia halsoverkop een auditieavond te organiseren! Alle potentiële feeën of elven uit het land worden opgeroepen auditie te komen doen in het klooster om daar te gaan werken als fee of elf. Maar wanneer de organisatiefeeën het land uit moeten voor een spoedklus op de Noordpool, wordt overhaast het besluit genomen dat de net nieuw ingewerkte fee Ada en kerstelf Karel deze avond moeten gaan organiseren! Vol overgave stort Ada zich in dit avontuur, maar dan opeens krijgt ze de schrik van haar leven: ze wordt verliefd. En daar blijkt geen kerstkransje tegen bestand...

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie