Wie niet weg is, is gezien! (6+)

Ryan Djojokarso | Korzo producties
2 mrt
-
3 mrt
 • za 2 mrt
  15:00 - 16:00
  Den Haag, Den Haag
  Op locatie
  Geweest
 • zo 3 mrt
  15:00 - 16:00
  Den Haag, Den Haag
  Op locatie
  Geweest

 

Een ode aan iedereen die anders durft te zijn

Ryan Djojokarso maakt speelse, grappige en ontroerende voorstellingen waarin hij dans vermengt met sport en spel. Ditmaal spelen we verstoppertje. Met Josje die van auto’s houdt en met Anton die zich graag als Assepoester verkleedt, met vechtersbaasje Kim en huilebalk Seth die het liefste met Frank speelt omdat hij stiekem een beetje verliefd op hem is. Verstoppen voor de ander, voor de rest. Want niet alleen willen ze niet gevonden worden, ze zijn ook bang om te worden uitgelachen of gepest. Wie niet weg is, is gezien gaat over het geaccepteerd willen worden. Ook als je niet cool bent zoals de anderen of andere gevoelens hebt. Want verstoppen wij ons niet allemaal ergens achter? Een dansend sprookje dat gaat over het anders zijn en dat het helemaal oké is om jezelf te zijn.

Credits

choreografie Ryan Djojokarso  
dans/performance Suzanne de Bekker, Jochem Eerdekens, Mayke van Kruchten, Phapbi Ngo, Nina Plantefève-Castryck 
compositie Jorg Schellekens |
decor Davy van Gerven
lichtontwerp Bas Vissers

Wie niet weg is, is gezien is een Jong Korzo productie en wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten, Prins Bernhard Cultuurfonds Zuid-Holland, Janivo Stichting en Van Ommeren – de Voogt Stichting.

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie