Lepeltje Lepeltje (4+)

De Dansers & Josephine van Rheenen
28 feb
15:00
  • do 28 feb
    15:00 - 16:00
    Den Haag, Den Haag
    Op locatie
    Geweest

Durf jij je in iemands armen te laten vallen? Samen te springen en niet na te denken over waar je neerkomt? Al je vrienden bij elkaar te verzamelen en als één grote kluit armen en benen door te kamer te koprollen? Of wil je liever in iemands knusse omhelzing in slaap vallen? In Lepeltje Lepeltje kan dat allemaal. De hele vloer ligt vol matrassen, dus je hoeft niet op te passen. Drie dansers en een muzikant gaan samen op zoek naar dat ene magische moment dat je zweeft en alles om je heen verdwijnt. Lepeltje Lepeltje is het tweede kleuter-dansconcert van choreograaf Josephine van Rheenen. Met speelse energie, indrukwekkende acrobatische dans en dromerige muziek maken De Dansers een voorstelling die gaat over vrijheid, geborgenheid en durf.

‘The knack of flying is learning how to throw yourself at the ground and miss.’ - Douglas Adams, Hitchhikers Guide To The Galaxy

Credits

 

choreografie Josephine van Rheenen 
cast Yoko Ono Havemans, Youri Peters, Fleur Roks, Hans Vermunt 
muziek Hans Vermunt 
beeldadvies en kostuumontwerp Nicky Nina de Jong 
artistiek advies Irene van Geest, Klaus Jürgens, Guy Corneille, Wies Merkx 
productie Danae Bos 
techniek Samia te Nuijl, Marco Chardon

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie