Les Misérables

Vrije Theaterschool
12 jul
-
14 jul
 • vr 12 jul
  20:15 - 22:45
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 1
  Geweest
 • za 13 jul
  20:15 - 22:45
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 1
  Geweest
 • zo 14 jul
  14:00 - 16:45
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 1
  Geweest
 • zo 14 jul
  20:15 - 22:45
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 1
  Geweest

Deze voorstelling is helaas geannuleerd. Heeft u kaarten besteld? Dan heeft u een mail van ons ontvangen met meer informatie over de annulering.

Het meesterwerk van tekstschrijver Alain Boublil en componist Claude-Michel Schoenberg naar het beroemde boek van Victor Hugo over de klassenstrijd in het Frankrijk na de val van Napoleon, gespeeld, gezongen en gedanst door leerlingen van de jubilerende Haagse Vrije Theaterschool.

Frankrijk, 1815:
Na 19 jaar in een strafkolonie gevangen te hebben gezeten wordt Jean Valjean vrijgelaten. Ondanks dat de wereld om hem heen niets met een ex-gevangene te maken wil hebben bekeert Valjean zich en neemt zich voor een goed mens te worden.

In de jaren die volgen werkt Valjean zich op tot fabriekseigenaar en dorpsburgemeester. Als fabrieksarbeidster Fantine, vlak voor haar overlijden, de zorg voor haar jonge dochter Cosette aan Valjean overdraagt lijkt hij eindelijk boven zichzelf en zijn verleden uit te kunnen stijgen.


Valjean en Cosette verhuizen naar Parijs en lijden daar een gelukkig maar teruggetrokken leven, totdat in 1832 een groot studentenoproer uitbreekt en hun levens totaal op de kop zet…
 

Na ANAT3VKA, WEST SIDE STORY, MAMMA MIA!, OLIVER!, SWEENEY TODD en ANNIE wagen de leerlingen van de Vrije Theaterschool zich als bekroning van ons eerste jubileumseizoen aan deze epische musicalklassieker voor het hele gezin: LES MISÉRABLES laat al hun talent en enthousiasme voor toneelspel, zang en dans tot in detail zien.


LES MISÉRABLES wordt in het Engels uitgevoerd, wordt net als het origineel geheel gezongen en is geschikt voor een publiek vanaf 5 jaar.

Credits

Regie Jordan Tuinman
Zangdocent en Vocal Coach Jannelieke Schmidt
Choreografie Caspar Bik & Roosmarijn Prins
Productie Jordan Tuinman
Productieassistentie Floor Warmenhoven

Cast
Roksolana Abramtsjoek, Veerle Beijer, Samuel van Duuren, Sebastiaan Eykelenboom, Eliza Gerretsen,Annabelle Hoogvliet, Josephine Hoogvliet, Noah de Jonge, Fay Jurriaanse, Ewijn Lammertink, Silvie Mol, Desiree
van Osta, Feline Plomp, Merlijn Polderman, Guido Pyasta, Mare van de Rijzen, Joep Sandwijk, Tom Sandwijk, Teddy Segers, Ramon Soeleman, Nine van de Stadt, Idil Tasdemir, Michelle Than Yi Xuan, Joao van Uden,
Xavier van Uden, Olivia Vermast, Annemijn Vlug, Hendrik Vlug, Rosa Vlug, Floor Warmenhoven, Mare Wilzing en Milena Wittermans.

 

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie