Freek de Jonge interviewt Hella de Jonge over 'Hartschade'

Freek en Hella de Jonge
23 jun
15:30
  • zo 23 jun
    15:30
    Theater aan het Spui, Den Haag
    Zaal 2

In de intieme setting van zaal 2 in Theater aan het Spui interviewt Freek de Jonge, Hella de Jonge over haar laatst verschene boek: Hartschade. Een roman over haar hartproblemen. De soms vergeefse en frustrerende gang langs vele artsen, doorvlochten met verhalen over de verzorging van haar hoogbejaarde vader en de weerslag van diepgaande gesprekken met haar dochter.

 

Hella Elisabeth de Jonge-Asser is beeldhouwster, kunstenares en schrijfster. Zij volgde haar kunstopleiding aan de Gerrit Rietveld Academie te Amsterdam en exposeerde haar werk in diverse galeries. Ze is verantwoordelijk voor veel van de aankleding, de decor- en kostuumontwerpen van de solovoorstellingen van haar man, de cabaretier Freek de Jonge. Ze debuteerde in 2006 met het autobiografische boek Los van de Wereld, in 2012 gevolgd door Spring en maakte in 2014 de film "Verlies niet de moed".

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie