Theaterwerkplaats - Lentestorm (8+)

24 feb
-
26 feb
Data & tickets
 • zo 24 feb
  10:30 - 16:00
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Studio
  Geweest
 • ma 25 feb
  10:30 - 16:00
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Studio
  Geweest
 • di 26 feb
  05:00
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Studio
  Geweest
 • di 26 feb
  15:00 - 15:20
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Studio
  Geweest

LET OP! Je koopt een ticket voor zo 24 feb t/m di 26 feb 2019

Baan jij je graag een weg tegen de storm in of waai je liever met alle winden mee? En wat voor weer is het vandaag in jou?

Regent je hart soms een beetje, heb je bibberbotjes of schijnt de zon in je bol?

Ben je tussen de 8 & 12 jaar oud? Maak dan samen met ons de Lentestorm presentatie in Theater aan het Spui! Om een mooie presentatie neer te zetten repeteren we een aantal dagen en maken we onze eigen lentestorm.

Tijdens deze theaterwerkplaats gaan we aan de slag met ‘van buiten naar binnen’. Zou je bijvoorbeeld een weerbericht van je leven kunnen maken? En als je een idee in iemands hoofd plant, groeit die dan? En heb je daar dan een gieter voor nodig?

Samen gaan we op onderzoek uit, spelen, vertellen, maken en bouwen. Aan het eind van de dinsdag spelen we een kleine voorstelling waar ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en vrienden naar kunnen komen kijken.

Zondag 24 februari t/m dinsdag 26 februari l 10.30-16.00 uur
De presentatie is dinsdag 26 februari om 15:00 en duurt 20 minuten. 
Daarvoor zijn apart kaarten verkrijgbaar. Let op!: Breng je eigen lunch mee, wij zorgen voor drinken en tussendoortjes. En trek gemakkelijke kleding aan waar je goed in kunt bewegen.

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie