NTjong Kunst- en theaterwerkplaats (8-12)

Levend Museum
9 mrt
-
16 mrt
Data & tickets
 • za 9 mrt
  10:00 - 14:00
  Educatie
  Geweest
 • za 16 mrt
  12:00 - 21:00
  Educatie
  Geweest

Doe mee met de Museumnacht Kids op 16 maart 2019. Om een toffe presentatie neer te zetten repeteren we al op zaterdag 9 maart. We maken onze eigen presentatie met als hoofdvragen: 

Wie waren wij? Wie worden wij? Wie zijn wij? Met deze vragen gaan we aan de slag in de tentoonstelling ‘History is His Story’, die in het teken staat van de mythische wereld van muzikant, poëet, schrijver en filosoof Sun Ra.

In een ruimte van oneindigheid en ongekende mogelijkheden bedenken en maken we dat wat wij absoluut mee willen geven aan de toekomst.

Wij zijn….Another tomorrow.
 

Voorafgaand aan Museumnacht Kids werken we in NEST letterlijk tussen én met de kunstwerken. Onder begeleiding van een theaterdocent van Het Nationale Theater doen we onderzoek naar het vertellen en doorgeven van verhalen. Dit resulteert in een levend museum, dat we tijdens de Museumnacht Kids presenteren aan het publiek.

 

zaterdag 9 maart l repetitie 10.00-14.00 uur
zaterdag 16 maart l repetitie 12.00-17.00 uur
zaterdag 16 maart l presentatie Levend Museum 17.00-21.00 uur


Let op!: Breng je eigen lunch mee, wij zorgen voor drinken en tussendoortjes. En trek gemakkelijk kleding aan waar je goed in kunt bewegen.

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie