Bouncehaus

Nora Ramakers / Wieke van Rosmalen
10 feb
15:00
 • zo 10 feb
  15:00 - 16:00
  Toneelacademie Maastricht
  Zaal 3, Den Haag
  Zaal 3
  Geweest

Nora Ramakers en Wieke van Rosmalen onderzoeken het belang, maar ook de mogelijke keerzijde van empathie. Vanuit een fascinatie voor de werking van soap opera, de hunkering naar grote emoties, letterlijke extase en diversiteit creëren ze een performatieve soap opera in meerdere afleveringen. Geen tv-show dus, maar een live performance, waarbij in elke aflevering andere mensen centraal staan.

BOUNCEHAUS - Het Nationale Theater
BOUNCEHAUS - Het Nationale Theater

Een onderzoek naar het belang, maar ook de mogelijke keerzijde van empathie

Met BOUNCEHAUS onderzoeken Nora Ramakers en Wieke van Rosmalen het belang, maar ook de mogelijke keerzijde van empathie. Vanuit een fascinatie voor de werking van soap opera, de hunkering naar grote emoties, letterlijke extase en diversiteit creëren ze een performatieve soap opera in meerdere afleveringen. Geen tv-show dus, maar een live performance, waarbij in elke aflevering andere mensen centraal staan.

BOUNCEHAUS zal later in 2019 in première gaan. In Zaal 3 tonen Ramakers en Van Rosmalen het voorlopige resultaat van hun eerste onderzoeksweken en gaan ze daarover graag met u in gesprek.

Recensies

concept Nora Ramakers / Wieke van Rosmalen
spelers Sara Miguelote / Ben Ramakers / Hennie Spronk / Nienke Nasserian
co-producenten Via Zuid Talentontwikkeling in de podiumkunsten Limburg / Fashionclash
met dank aan Karin van Ringen Fonds

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie