@Mark Rusher

Imagine Africa is the Future

International Storytelling Symposium
17 jan
16:00
  • do 17 jan
    16:00
    Den Haag, Den Haag
    Op locatie
    Geweest

Afrika is vaak in het nieuws als het gaat om oorlogen, droogte, honger, armoede en migratie naar Europa, zoals we dat zien in beelden van bootvluchtelingen op de Middellandse zee. Maar ook al zijn er nog veel onopgeloste problemen, we zien dat het continent een verbazingwekkend proces doormaakt van economische en sociale verandering: 'Africa is the Future' is meer dan alleen een slogan op een T-shirt.

Tijdens dit story-telling symposium - georganiseerd in samenwerking met het International Institute of Social Studies - spreken academici, schrijvers, dichters en politici uit Afrika en Europa voor en met het publiek. Ze delen hun verhalen en toekomstbeelden van en over het Afrikaanse continent.
Sprekers zijn onder meer schrijver Jennifer Makumbi (Oeganda), rapper en schrijver HemelBesem (Zuid-Afrika), emeritus professor en voormalig minister Jan Pronk, politiek wetenschapper Otieno Ong’ayo, en schrijver en jurist Olave Basabose.

 

Imaging Africa is the Future is een voorstelling op locatie. De voorstelling speelt op het International Institute of Social Studies, Kortenaerkade 12, Den Haag.

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie