Spuiplein Kerstfeest

Filmhuis Den Haag & Het Nationale Theater
22 dec
15:30
  • za 22 dec
    15:30 - 19:00
    Theater aan het Spui, Den Haag
    Theater aan het Spui
    Geweest

Gratis buitenbioscoop op het pleintje voor Filmhuis Den Haag en Theater aan het Spui met een winterse surffilm, surf rodeo simulator, winterse fotobooth, muziek, oliebollen, marshmallows, glühwein, soep en warme choco. En - niet onbelangrijk - dekens en vuurkorven om je warm te houden. Voor de kids: een compilatie van korte kinderfilms, schminken, tattoos en een surfmobiel knutselen met de Trashure Hunters.

15.30 -18.00 uur - Trashure Hunt (doorlopend)
15.30 - 20.00 uur - Kinderfilms in Studio A (doorlopend)
17.30 - 18.50 uur - Priboi (Surffilm)
20.15 A Christmas Carol door STET


Priboi
(Kokorev Konstantin, 80 min, Rusland, EN ondertiteld)
In Siberië is de temperatuur van het water gemiddeld maar 2 graden, liggen er dikke lagen sneeuw op het strand en dan zijn er nog de sneeuwstormen. Dit verhaal gaat over koud water surfen bij uitstek, surfers die leven voor de zee en het geluk van vrijheid. Dit grensverleggende, indrukwekkende werk is een tweejarige ontdekkingstocht langs het uitgestrekte Russische continent met een kustlijn van 37.000 km. Een must see voor alle koud- en warmbloedige surfliefhebbers!

Trashure Hunt (kids)
Plastic soep? Maak er iets moois van! Tijdens deze workshop gaan kids aan de slag met het hergebruik van zwerfafval om er vervolgens een mooie surfmobiel van te maken. Ze kunnen zelf een surfbordje versieren, vissen maken en drijfhout beschilderen. Vervolgens kunnen ze hun mobiel versieren met verschillende gevonden items als doppen, rietjes en netten. Van zwerfafval naar afvalschat!

Dag van de korte film (kids)
De spotlights op de korte film, speciaal voor kinderen vanaf vier jaar. Korte animatiefilms uit heel Europa nemen je mee op reis door Europa, langs negen poëtische pareltjes uit Frankrijk, Spanje, Slovenië, Kroatië, Nederland, Italië en Portugal.

Surf Rodeo Simulator
Lukt het jou om zo lang mogelijk op de surfplank te blijven staan zonder er af te vallen? Test jouw surfskils op de surf rodeo simulator!

A Christmas Carol
Om in de kerstsferen te blijven: om 20.15 uur is in Theater aan het Spui de Dickens klassieker a Christmas Carol door Engels toneelgezelschap STET te zien.

Klik hier voor kaarten.

Credits

In samenwerking met Pavlov, Solar Cinema, Support Markt en Trashure Hunt. Met steun van Gemeente Den Haag.

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie