De Correspondent: Rudi & Freddie Show

De Correspondent & Het Nationale Theater
10 dec
-
20 apr
 • ma 10 dec
  20:15 - 21:45
  Theater aan het Spui, Den_Haag
  Foyer
  Geweest
 • za 20 apr
  20:15 - 21:45
  Theater aan het Spui, Den_Haag
  Foyer
  Geweest

Het journalistieke podium De Correspondent en Het Nationale Theater gaan samenwerken. Vanaf december worden er, in aanwezigheid van publiek, live podcastprogramma’s van De Correspondent gepresenteerd bij Het Nationale Theater.

Rutger Bregman (historicus/correspondent vooruitgang) en Jesse Frederik (econoom/correspondent economie) zijn onlangs door BNR Nieuwsradio onderscheiden met de Podcast Award 2018, in de categorie Zakelijk. Hun podcast gaat over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van geschiedenis, economie, maatschappij en politiek.

Samen, soms bijgestaan door een gast, voeren zij gesprekken over uiteenlopende onderwerpen die hen bezighouden: van het beste medicijn tegen racisme tot de gevaren van empathie en vriendschap.

Frederik schreef onder andere voor Follow the Money en won in 2013 samen met Eric Smit de journalistieke prijs De Tegel. Bregman heeft diverse boeken op zijn naam staan, waaronder de internationale bestseller Utopia for realists. Samen schreven zij Waarom vuilnismannen meer verdienen dan bankiers.

De Rudi & Freddie Show vindt plaats in cafésetting in de Foyer van Theater aan het Spui. Na het programma kunt u door de pay-what-you-want zelf bepalen wat u wilt betalen. 

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie