Dag in de Branding: Gesprek over Nieuwe Muziek

Thea Derks in gesprek met Wim Boerman
24 nov
16:30
  • za 24 nov
    16:30 - 17:00
    Theater aan het Spui, Den_Haag
    Foyer
    Geweest

Dit gesprek is onderdeel van Festival Dag in de Branding. Kijk op www.dagindebranding.nl voor het complete programma van 24 november.

Muziekjournalist Thea Derks gaat in gesprek met Wim Boerman (winnaar van de Theo Bruins Prijs 2018), Henk Heuvelmans (directeur Gaudeamus Muziekweek, voormalig winnaar Theo Bruins Prijs) en Saskia Lankhoorn (curator Festival Dag in de Branding).

Samen nemen zij u mee in de wereld van de nieuwe muziek in Nederland. Wat is de stand van zaken?

Het gesprek is gratis toegankelijk in de foyer van Theater aan het Spui. Aansluitend vindt de uitreiking plaats van de Theo Bruins Prijs aan Wim Boerman in Zaal 2.

 

 Dag in de Branding

In tien jaar is het Haagse Festival Dag in de Branding uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende festivals voor nieuwe muziek in Nederland. Vier keer per jaar organiseert Dag in de Branding een programma van één dag op verschillende locaties in Den Haag. Het festival toont de actuele ontwikkelingen in de klassieke en geïmproviseerde muziek, het muziektheater, de jazz en popmuziek, opera en elektronica. Bekijk het hele programma van deze editie op www.dagindebranding.nl

 

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie