Moes (2+)

Casier & Co
4 mrt
-
4 mrt
Data & tickets
 • zo 4 mrt
  10:00 - 10:25
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Het Paradijs
  Eindtijd 10:25
  €8.00
  Geweest
 • zo 4 mrt
  11:30 - 11:55
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Het Paradijs
  Eindtijd 11:55
  €8.00
  Geweest

Moes is een poëtische voorstelling vol fantasie voor 2 tot 6 jarigen. De grote bewegingen en de verrassende geluiden spreken de kleintjes aan. Terwijl het verhaal de oudere kinderen meevoert. Een fijne voorstelling die ontroert in zijn eenvoud en verrast met zijn finesses.

 

De cast

Quote

Een prachtige, beeldende voorstelling voor hele jonge kinderen over geheimzinnige kastjes, gekke keukenmachines en de zoete geur van zelfgemaakte appelmoes. Moes blinkt uit door het wonder te zien in het kleine en alledaagse, zoals de betoverende beweging van het (laten) schillen van een appel. De weg die een appel aflegt, van boom tot pot, groeit in deze voorstelling uit tot een fantastische reis, vol grappige beelden en muzikale oplossingen.

Op de vloer een appelboom en 3 kastjes. De kastjes herbergen levendig keukengerei en gekke machines. Zij spelen het verhaal van appels tot Moes. Waarschuwing: na het zien van Moes kan het zijn dat uw keukengerei thuis tot leven komt…
 

LENTEKRIEBELS 2018 - Het leukste kindertheaterfestival in het centrum van Den Haag!

Tijdens het Lentekriebelsfestival in de voorjaarsvakantie zijn er de hele week familievoorstellingen in Theater aan het Spui, Korzo en in het Paradijs van de Koninklijke Schouwburg. De hele dag zijn er workshops, kunnen kinderen kleuren en knutselen en zijn er allerlei activiteiten rondom het lentethema.

Bekijk het volledige programma op www.hnt.nl/lentekriebels

Credits

Concept en spel Karel Casier en Dieske Krijnders
Decor Karel Casier
Kostuums Diekse Krijnders