Prikkelarmeversie van Steef's Operette Uurtje

HNT Onbeperkt / Groots en Meeslepend
22 dec
13:30
 • za 22 dec
  13:30 - 14:45
  Aangepaste versie
  Zaal 3, Den Haag
  Zaal 3, De Constant Rebecqueplein 20A
  Geweest

Speciaal voor bezoekers met een lagere tolerantie voor prikkels (licht, beweging, geluid) speelt Steef de Jong een aangepaste versie van zijn succesvolle voorstelling Steef's Operette Uurtje.

Er is een stilteruimte aanwezig

Aanvang: Inloop vanaf 13.00 uur, start voorstelling 13.30 uur
Einde voorstelling: 14.45 uur (inclusief 15 minuten pauze)
Locatie: Zaal 3 - De Constant Rebecqueplein 20A, 2518 RA te Den Haag
Voor vragen kun je terecht bij: onbeperkt@hnt.nl

Steef's Operette Uurtje neemt je mee in Jacques Offenbach’s beroemdste operette Orphée aux Enfers uit 1858: de allereerste operette óóit gemaakt. Steef speelt en zingt op zijn eigen onnavolgbare wijze alle personages - van sopraan tot bariton. Met kartonnen pop-up decors, muziek en humor neemt hij je mee in de schoonheid en fantasie van deze wonderlijke operette.

Het is de eerste voorstelling van de twee die Steef maakte over de mythe van Orpheus en Eurydice. Orfeo, een drama van karton toerde afgelopen seizoen door het hele land. En nu gaat Steef’s Operette Uurtje op tournee. Ga mee in de schoonheid, verwondering en fantasie van de wondere wereld van de operette met pop-up decors, muziek, humor en natuurlijk karton.

Over Steef de Jong | Groots en Meeslepend
De operette is dood. Leve de operette! Steef laat op z’n eigen onnavolgbare wijze de schoonheid zien en horen van operettes uit lang vervlogen tijden. Steef wekte eerder al doodgewaande genres tot leven in Straussvogel, De Modern Art Revue, Orfeo, een drama van karton en afgelopen zomer nog in Sisi Boy. In 2017 ontving hij de Mary Dresselhuysprijs.

Prikkelarme versie

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie