Little Raven

Het Nationale Theater ism Crossing Border
4 nov
11:00
  • zo 4 nov
    11:00 - 12:00
    Theater aan het Spui, Den Haag
    Foyer Theater aan het Spui
    Geweest

Hoe ziet de ideale zondagochtend er uit voor iedereen tussen de 6 en 106? Simpel: een lekker ontbijt, gedichten en nieuwe boeken! Het kinderprogramma van Crossing Border is geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 6 jaar en ouder, maar als je net wat jonger bent, ben je zeker ook welkom.

De Poezieboys (acteur Joep Hendrikx and muzikant en kok Bas Prins), zijn deze zondagochtend je hosts. Misschien ben je ze al eens tegengekomen op De Parade afgelopen zomer, waar ze stonden met hun succesvolle kinderpoezie show. Ze zullen je overtuigen dat poezië ook iets voor kinderen is, en geloof ons maar dat er genoeg te lachen (en trouwens ook te ontbijten) zal zijn. Verder komen Acteur Bram Suyker en Wieger Wobbe vertellen over het boek waar ze aan werken en Beeldend kunstenaar en verhalenverteller Brian Elstak komt vertellen over zijn boeken TORI en TROBI, gebaseerd op de verhalen die hij zijn eigen kinderen voor het slapengaan vertelt.
 

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie