Stranden

De Cultuurankers
28 okt
16:00
 • zo 28 okt
  16:00 - 17:10
  Gastprogrammering
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal
  Geweest

De Cultuurankers hebben gezamenlijk een feestelijk voorprogramma bedacht wat plaats gaat vinden in en voor de Koninklijke Schouwburg met o.a. De Torenblazers van de Vaillant en het Shantykoor uit Scheveningen. Het voorprogramma begint om 15.00 uur.

Het is Feest aan Zee in Den Haag. Maar het is ook feest in de wijken die niet aan zee liggen. In drie cultuurankers (Theater de Nieuwe Regentes, Laak Theater en Theater Dakota) maakten bewoners onder leiding van professionele podiumkunstenaars voorstellingen over het strand en de zee. Deze voorstelling is het slotakkoord van het project ‘Stranden’ dat mede mogelijk gemaakt is door Feest aan Zee.

Verhalen van verre stranden, onderwaterdansen, dagdromen op het strand, de zon die op komt en uiteindelijk weer onder gaat. Alles komt voorbij in deze drie community-art projecten.

De voorstellingen speelden in de eigen theaters en maakten vervolgens een kleine tour langs de cultuurankers.

Tijdens de voorstelling ‘Stranden’ komen deze drie voorstellingen samen. In drie weekenden is in samenwerking met Het Nationale Theater een nieuwe voorstelling ontstaan uit de drie individuele voorstellingen. Deze voorstelling is het slotakkoord van het project ‘Stranden’ dat mede mogelijk gemaakt is door Feest aan Zee.

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie