ZAAL 3 JONKIES

ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten
16 nov
-
17 nov
 • vr 16 nov
  20:30
  Zaal 3, Den Haag
  Zaal 3, De Constant Rebecqueplein 20A
  Geweest
 • za 17 nov
  20:30
  Zaal 3, Den Haag
  Zaal 3, De Constant Rebecqueplein 20A
  Geweest

Er wordt met een groot aantal opleidingen samengewerkt in Zaal 3. In november is het de beurt aan de derdejaars studenten van ArtEZ Toneelschool. Drie weken lang werken en repeteren de studenten onder begeleiding van twee professionele acteurs. Aan het einde van het traject presenteren de studenten hun werk aan het publiek.

Zaal 3: Jonkies is een leuke manier om nieuwe talenten te leren kennen. Deze keer is het de beurt aan de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. Zij werken en bivakkeren drie weken in Den Haag. Op 16 en 17 november presenteren ze hun werk in Zaal 3.

 • Acteur Vincent van der Valk begeleidt Harun Balci, Lucas van der Vegt, Ilse Geilen en Nikki Kuis. Samen gaan zij aan de slag met scenes uit Demonen van Lars Noren.
 • Actrice Janni Goslinga begeleidt Bram Walter, Jasper van der Pijl, Romijn Scholten, Sebastian Mrkvicka en Tijn Panis. Zij werken aan scenes uit Ten Oorlog van Tom Lanoye.
Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie