Woef Side Story (8+)

Theater Rotterdam: Pieter Kramer
17 feb
-
18 feb
Data & tickets
 • za 17 feb
  19:30 - 22:40
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal
 • zo 18 feb
  14:00 - 19:10
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal

Woef Side Story is een hilarische en ontroerende Romeo en Julia, die zich afspeelt in de wonderlijke wereld van dogshows, hondenkapsalons en uitlaatstroken. Deze veelgeprezen musical won in 2013 maar liefst vijf Musical Awards, waaronder die voor beste kleine musical en beste mannelijke hoofdrol!

De cast

Quote

West Side Story op z'n hondjes staat garant voor een uitbundig hondsdol feest

Onderdeel van:
Familie (7+ & 8+)

De stoere straathond Toto en de bloedmooie rashond Marina zijn stapelverliefd op elkaar. Maar hun liefde mag niet bestaan in een wereld waarin iedereen in (honden)hokjes is ingedeeld en elk trapveldje moet worden opgeschoond. Er wordt nogal wat afgegromd in Woef Side Story: zwerfhonden en sjieke viervoeters vliegen elkaar voortdurend in de haren. Maar het gedrag van de baasjes is eigenlijk al net zo bij de beesten af. Zo wil mevrouw Schoonbroek een nette uitlaatplaats voor haar deur, tot ergernis van haar slonzige buurman Bob. En dan is er ook nog de valse dokter Prick met zijn gevaarlijke verdovingsspuit… Zal de liefde tussen Toto en Marina sterker zijn dan al het geblaf om hen heen? Rashonden tegenover straathonden. Twee verliefde honden en ruziënde hondenrassen. Dat betekent veel bloed, zweet en hondentranen.

West Side Story op z'n hondjes staat garant voor een uitbundig hondsdol feest
NRC Handelsblad

Credits

Met Sylvia Poorta, Dick van den Toorn, Steyn de Leeuwe, Martin Snip, Kim van Zeben, Marius Mensink, Desi van Doeveren, Roel Dirven, Laus Steenbeeke, Charlene Sancho, Danny Westerweel en Daisy Hagendoorn

Tekst Don Duyns en Arjan Ederveen
Liedteksten Alex Klaassen
Regie Pieter Kramer
Regieassistent Esther Habbema
Choreograaf Daan Wijnands
Arrangementen Fons Merkies
Muzikale leiding Boudewijn Ruigrok
Decor Niek Kortekaas
Kostuums Sabine Snijders
Poppen Erik Bosman, Tamar Stalenhoef
Ontwerper kap & grime Cynthia van der Linden
Productie Theater Rotterdam