De Betovering

Het ontbrekende licht (7+)

Make Mend and Do (UK)
23 okt
14:30
 • di 23 okt
  14:30 - 15:10
  De Betovering
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal
  Geweest

Wanneer Warple verhuist naar een klein vissersdorpje aan zee, ontdekt hij zijn buurvrouw Hilda, die elke avond naar de horizon tuurt, zoekend naar een teken van haar verdwenen man.

Wanneer eenzaamheid, nieuwsgierigheid en een in-de-verte flikkerend licht hen samenbrengt, gaan de twee vrienden op leeftijd op avontuur. Hierdoor verzoenen ze zich met hun verleden en vinden daarbij ook wat de toekomst hen zal brengen.

Kenmerkend voor het werk van Make Mend and Do is dat er niks verborgen is en dat je, naast een prachtig verhaal, ook de spelers aan het werk ziet met de poppen, decor, camera’s en het licht. Het ontbrekende licht is een hartverwarmend liefdesverhaal waarbij menig kind of (groot)ouder een traantje zal wegpinken bij het verlaten van de zaal.

 When Warple moves into a small fishing village by the seaside, he discovers his neighbour, Hilda, looking out towards the horizon each night, searching for a glimpse of her long-lost husband. When loneliness, curiosity and a far-off flickering light brings them together, the two elderly friends embark on a surprising journey to reconcile their pasts and find what might lie within their futures!

''Imaginative and exquisite" ​​​★★★★ -The Times

"35 minutes of touching simplicity.... An utterly charming piece of theatre." ​​​★★★★-Angels and Urchins

Recensies

''Imaginative and exquisite" The Times ​​​★★★★

 

"35 minutes of touching simplicity.... An utterly charming piece of theatre." Angels and Urchins ★★★★

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie