Het laatste gesprek

Gehring en Ketelaars
di 13
februari
  • di 13 feb
    20:15
    Theater aan het Spui, Den Haag
    Zaal 2

Deze voorstelling is geannuleerd. Het gezelschap heeft helaas onvoldoende toezeggingen gekregen van fondsen, om de voorstelling in het aanstaande seizoen in productie te nemen.

 

 

De cast

 Stap in de wereld van machtige bureaucratische instanties zoals het UWV, de IND en het GGZ.

Wat als je niet vrij bent om je eigen weg te gaan, maar een ander mens over jou beslist? Het laatste gesprek is een transparante, beklemmende en humoristische voorstelling. Het laat zien wat er gebeurt als een mens een dossier wordt in handen van een ambtenaar. Stap in de wereld van machtige bureaucratische instanties zoals het UWV, de IND en het GGZ.

Gehring & Ketelaars onderzoekt in Het laatste gesprek de invloed van machtige bureaucratische instanties zoals het UWV, de IND en het GGZ op iemands persoonlijke leven. In een transparante, beklemmende en zelfs humoristische voorstelling laat G&K zien wat er gebeurt als een mens een dossier wordt in handen van een ambtenaar. En aan de andere kant, hoe het is om verantwoordelijk te zijn voor ingrijpende beslissingen in het leven van een individu. 

Een diepgravend onderzoek naar de (on)macht die we allemaal wel eens ervaren in een land als Nederland, waar zowat alles geïnstitutionaliseerd lijkt.

Credits

 regie Nina Spijkers