Geld maakt gelukkig! (Theaterwerkplaats)

NTjong (De Betovering)
22 okt
-
26 okt
Data & tickets
 • ma 22 okt
  10:30 - 16:00
  De Betovering
  Zaal 3, Den Haag
  Zaal 3
  Geweest
 • vr 26 okt
  10:30 - 16:00
  De Betovering
  Zaal 3, Den Haag
  Zaal 3
  Geweest

Ben je tussen de 7 en 12 jaar en wil je graag op het toneel staan? Doe in de herfstvakantie mee aan de theaterwerkplaats van NTjong! Wat is de waarde van spullen? Wat is de waarde van je familie? Zijn geluk en liefde ook uit te drukken in geld? Samen stappen we een levensechte variant van het spel ‘levensweg’ in. Hoe loodsen we elkaar door het leven? En wie houdt daarbij aan het einde van het spel het meeste geld over? En…is dat dan ook de meest gelukkige persoon?

Geld Maakt Gelukkig! - Het Nationale Theater

Doe, denk, onderzoek en maak mee! Let op! Voor dit workshoptraject dien je alle vijf de dagen beschikbaar te zijn. Ouders en begeleiders kunnen op de repetitiedagen de kinderen na afloop weer ophalen. Op de laatste dag (vrijdag 26 oktober) zijn alle (groot)ouders, begeleiders, broertjes en/of zusjes welkom bij de presentaties om 14.00 uur en/of om 16.00 uur.

 

LET OP: Als je aan deze workshopreeks meedoet, ben je álle dagen beschikbaar. De workshops vinden plaats in Zaal 3 aan het De Constant Rebecqueplein 20a te Den Haag.

 

TIP: neem je eigen lunchpakket mee.

Credits

 door NTjong

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie