Museumnacht Den Haag 2018

Rondleidingen, Bands, Silent Disco en Gin & Tonic!
6 okt
20:30
  • za 6 okt
    20:30 - 01:00
    Koninklijke Schouwburg, Den Haag
    Grote Zaal
    Geweest

De Koninklijke Schouwburg mag dit jaar niet op je Museumnachtroute ontbreken! Vanaf 20.30 uur kan je aansluiten voor een buitengewone tour langs de mooiste plekken van de schouwburg waar je verrast wordt met sfeervolle optredens op bijzondere plekken. 

Het Museumnachtprogramma brandt pas echt los in de Koninklijke Schouwburg. Met een concert van de theatrale electropopformatie REINDIER start de verbluffende museumnachtrondleiding in de laad en los van de Koninklijke Schouwburg. Ga mee op theatrale tour die je voor en achter de schermen van de Koninklijke Schouwburg leidt. De gidsen nemen je mee langs exclusieve plekken van dit voormalige stadspaleis waar te gekke optredens plaatsvinden. Begin de rondleiding met thee en zoetigheden in de artiestenfoyer waar Shah Tabibi een preview geeft van zijn voorstelling The Shah Of Holland. Altijd al een keer op het podium willen staan van een groot theater? Kom langs, kijk rond en maak kennis met het ingenieuze werk van Hotel Modern. Als afsluiter van de tour gaan de voetjes van de vloer met de funky sounds van Banana Savannah in de foyer. Ook is er weer een vlammende silent disco in de inmiddels beruchte Gin & Tonic bar. Dit gezellige avontuur leg je natuurlijk ook nog even vast in onze Photo Booth.

En vergeet niet; Bij het inleveren van jouw museumnacht-toegangsbewijs aan de kassa, krijg je een vrijkaartje voor een voorstelling naar keuze bij Het Nationale Theater!

*Deze actie geldt niet bij uitverkochte voorstellingen. 

 

 

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie