Harrie & Eva

Jon van Eerd
di 13
februari
  • di 13 feb
    20:15 - 00:15
    Koninklijke Schouwburg, Den Haag
    Grote Zaal

Harrie & Eva is een paradijselijke komedie van Jon van Eerd!

De cast

Op de zevende dag was er rust. Totdat... Harrie het Paradijs binnenwandelde!


En ja hoor, Harrie Vermeulen is weer terug! Opnieuw met een dolgekke en uniek grappige komedie. Als vanouds neemt Harrie met zijn onbesuisde en razende manier van doen, steeds maar weer de verkeerde beslissingen. Te midden van dartelende vlinders, gracieus kleurende bloemen en kabbelende watervalletjes maakt Harrie er weer een kolossale chaos van. Bovendien heeft hij een flinke snoepverslaving en lijken de vijgenbladeren te klein, hetgeen zijn potsierlijke voorkomen in het Paradijs niet ten goede komt.

 

Harrie & Eva is een onbetaalbaar grappige paradijselijke komedie van de hand van Jon van Eerd in de traditie van Harrie Vermeulen.

 

"Harrie blijft een bron van inspiratie", vertelt de acteur. "De ene keer is hij een arrogante herbergier, de volgende keer een domme boekhouder, dan weer een vaderlijke campingbaas. Harrie Vermeulen is een verzamelnaam voor allemaal verschillende typetjes die voor veel mensen herkenbaar zijn." Met de tiende komedie rond zijn vaste personage Harrie Vermeulen viert Jon van Eerd zijn jubileum!