Locatie: Theater Diligentia & Koninklijke Schouwburg

Fudge XL

6 cabaretiers op 1 avond!
29 sep
20:15
  • za 29 sep
    20:15
    Koninklijke Schouwburg, Den Haag
    Grote Zaal
    Geweest

FUDGE  van Theater Diligentia komt nu ook naar de Koninklijke Schouwburg! Een hilarische avond met previews van 6 cabaretiers die aankomend seizoen te zien zijn in beide theaters. U start met 3 previews in Theater Diligentia en loopt vervolgens met zijn allen naar de Koninklijke Schouwburg om de laatste 3 cabaretiers te bewonderen. Laat u verrassen!

  Let op:  het programma start om 20:15 uur in Theater Diligentia aan het Lange Voorhout
  U loopt halverwege de avond met zijn allen naar de Koninklijke Schouwburg
  U koopt 1 kaart à €17,50 voor het gehele programma incl. pauzedrankje. De zaal wordt ongeplaceerd verkocht; u bepaalt op de avond zelf waar u zit.

Merel Baldé & Tim Teunissen
Merel Baldé & Tim Teunissen
Anne Neuteboom
Anne Neuteboom
Bert Gabriëls
Bert Gabriëls
Kiki Schippers
Kiki Schippers
Peter van Rooijen
Peter van Rooijen
Rayen Panday
Rayen Panday

Programma

Voor de pauze ziet u Peter van Rooijen, Anne Neuteboom en Bert Gabriëls in Theater Diligentia. Vervolgens krijgt u een drankje en loopt u met zijn allen naar de Koninklijke Schouwburg (5 min. lopen). In de Koninklijke Schouwburg treden na de pauze Kiki SchippersRayen Panday en Merel Baldé & Tim Teunissen op. De gehele avond wordt hilarisch aan elkaar gepraat door de inmiddels vertrouwde Berit Companjen.

 
 

Kortingskaarten cabaretvoorstelling

Na afloop van FUDGE XL kunt u meteen kortingskaarten kopen voor de avondvullende programma’s van uw favorieten van de avond. Dit geldt zowel voor Rayen Panday in de Koninklijke Schouwburg als de andere cabaretiers in Theater Diligentia.

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie