do 21 jun - 19:30 - vr 22 jun - 01:00

Je Bent Zelf Een Festival 2018

Theaterfestival in Theater aan het Spui
21 jun
-
22 jun
19:30 - 01:00
  • do 21 jun
    19:30 - 01:00
    Theater aan het Spui, Den Haag
    Foyer

Je Bent Zelf Een Festival is terug! Op donderdag 21 juni wordt Theater aan het Spui weer omgetoverd tot een heus festivalterrein. Check korte voorstellingen van jonge makers, luister naar lekkere bandjes en maak de gekste performances mee. En dat voor maar 5 euro.

Neem een biertje en trek je dranghek aan. Je Bent Zelf Een Festival!

Let op: ingang via de laad & los van Theater aan het Spui aan Kranestraat 10

Ultimate Cube | Firma DRAAK
Firma DRAAK is een jong en ondernemend performance collectief dat visueel en beeldend
theater maakt, bestaande uit Nick Bos en Mathieu Wijdeven. De twee talentvolle theatermakers brengen Ultimate Cube: een beeldend verhaal vol wonderbaarlijke ontdekkingen, wetenschapsfantasie en kantelende perspectieven.

Kaatje Kooij i.s.m. OT Rotterdam
Cloyne – a sound of spaces in between
Inhouden uit angst om op je bek te gaan, extremistisch nachtwandelen omdat je gedachten dan pas op gang komen en je ware gezicht niet laten zien omdat dat alleen maar in de weg zit. Cloyne gaat overal doorheen met een wijze eigenaardige blik, cabareteske houding en ritmische toon.
Bij deze monoloog is de taal een instrument zoals iconische punk-sterren hun gitaar behandelen: vals, rauw en op het einde moet alles kapot.

Zaal 3 met: De Poezieboys
VINKENOOG in de POEZIEPOES
Daar heb je ze weer, De Poezieboys! Na hun voorstellingen over de Amerikaanse Beatpoet Allen GINSBERG en de Sint-Petersburgse wereldburger Joseph BRODSKY zoeken De Poezieboys het dichterbij huis. Zij duiken in de verlichte wereld van hun Nederlandse lievelingsdichter, de enfant terrible van de Nederlandse poëzie, de godfather van de orale poëzie, de zelfbenoemde 'dichter des vaderlands’, kosmopoliet en vrijetijdsbesteder: Simon Vinkenoog! Omdat de wereld kan wel wat VINKENOOG gebruiken!
VINKENOOG is een muzikale, kosmische, poëtische ode aan het leven en werk van Simon Vinkenoog.
Seks, drugs en een overdosis Poësiviteit!

Djuna Couvee & Iona Daniel
Kaninchen / Ente

We zijn er goed in: we passen de werkelijkheid in ons hoofd vaak bijna per ongeluk aan. Van een reeks toevalligheden maken we moeiteloos een rond verhaal. Van een mug maken we een olifant. En van de knie van zomaar iemand die ons aanraakt, maken we een liefdesverklaring. Hyperrealistische gedachtengang in een gouden jurk; Kaninchen / Ente gaat over de verschillende versies van een moment. Beleven mensen die elkaar ontmoeten precies hetzelfde? Of bestaat er alleen het verhaal dat je er zelf van maakt? En wiens verhaal is dan het meeste waar? Je ziet dat het een konijntje is, maar het is ook een eend.


Programma | Muziek

MEROL | Nederlandstalige popmuziek
Merel Baldé maakt onder de naam MEROL Nederlandstalige popmuziek. Met haar catchy liedjes, brutale en schunnige teksten en trashy glamour stijl zet ze een onweerstaanbaar lekkere show neer.

Waltzburg | Indie
Waltzburg - Eigenzinnige en melodische indie, geschreven door een pessimistische slaapkamerproducer en tot leven gebracht met zijn beste vrienden. De songs zijn catchy, onvervalst en recht uit het hart. Waltzburg is er voor de fijnproever en de smaakbarbaar. In 2017 tourde Waltzburg mee met het rondreizende festival de Popronde en begin 2018 staat de band op showcasefestival Eurosonic Noorderslag.

Pyke | Singer-songwriter
Pyke is een songwriter met een karakteristieke stem en rake, melancholische nummers die door merg en been gaan. Bitterzoete dromerige acidfolk met een Britpoppy verve. De songs zijn bewapend met catchy refreintjes die je bij de lurven grijpen. Eenmaal Pyke's stem gehoord te hebben, vergeet je hem nooit meer.

Credits

Performances
Firma DRAAK
Kaatje Kooij i.s.m. OT Rotterdam
Poezieboys
Djuna Couvee & Iona Daniel


Muziek
MEROL
Waltzburg
Pyke

Foto's
Neeltje de Vries
Salih Kilic
Shannon Kanhai
Dora Timmers
De Schaapjesfabriek

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie