Duimelot (1,5+) - Lentekriebels Kindertheaterfestival

MAAS Theater en Dans
25 feb
-
25 feb
Data & tickets
 • zo 25 feb
  10:00 - 10:25
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Het Paradijs
 • zo 25 feb
  11:30 - 11:55
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Het Paradijs

Duimelot houdt erg van slapen, het liefst de hele dag. Maar als ze bezoek heeft, wordt ze even wakker. Kom muziek maken, zingen, dansen en draaien, of gewoon lekker liggen en luisteren op haar slaapfeestje. Een sfeervolle theatersolo van Maud Dolsma voor dreumesen en peuters van anderhalf, twee en drie jaar.

De cast

Quote

Lieflijk en luchtig, waarmee zelfs de schuwste dreumesen tot beweging en interactie worden verleid.

“Duimelot is een hele intieme voorstelling, waar iedereen gezellig dicht bij elkaar zit en vooral dichtbij actrice Maud Dolsma.” blogger Mama Schrijft

“De zintuigen werden op verschillende manieren geprikkeld en ik zag de kinderen lief wegdromen. (…) Alle kleintjes genoten van de show. Het was een mooie manier om de kinderen met theater kennis te laten maken.”
blogger Mamaliefd

“(…) gaandeweg zag je ze één voor één uit hun schulp kruipen. Aandachtig luisterden ze naar het verhaal van Duimelot en ze wilden al snel wel even de triangel vasthouden en er op slaan als Duimelot weer in slaap viel. Maud wist al snel de meeste kindjes naar zich toe te halen (…).” I love theater

LENTEKRIEBELS 2018 - Het leukste kindertheaterfestival in het centrum van Den Haag!

Tijdens het Lentekriebelsfestival in de voorjaarsvakantie zijn er de hele week familievoorstellingen in Theater aan het Spui, Korzo en in het Paradijs van de Koninklijke Schouwburg. De hele dag zijn er workshops, kunnen kinderen kleuren en knutselen en zijn er allerlei activiteiten rondom het lentethema.

Bekijk het volledige programma op www.hnt.nl/lentekriebels

Lieflijk en luchtig, waarmee zelfs de schuwste dreumesen tot beweging en interactie worden verleid.
Theaterkrant

Credits

 Met Maud Dolsma