Powl Ameerali

live in concert
30 mrt
20:15
  • za 30 mrt
    20:15 - 22:05
    Koninklijke Schouwburg, Den Haag
    Grote Zaal

Powl Ameerali in concert! Een show met nummers uit zijn bekende repertoire. Deze pokuman heeft al langer dan 35 jaar zijn sporen verdiend in de Surinaamse showbizz. Als voorzanger bij de formatie Century verwierf hij bekendheid als vertolker van bekende Suripop nummers zoals Gi Yu Wawan, Safri en Ef A Kan. Hij ontpopte zich ook als tekstschrijver met nummers als Switi Firi, SO  en Tamara.

Tip: eet voorafgaand mee met de Moksi Patu

Onderdeel van:
Moksi Patu

Met zijn voorkeur voor het zingen in Sranan Tongo geeft hij uiting aan zijn liefde voor Suriname. Door zijn grote passie voor muziek schrijft en zingt hij ook in het Nederlands en Engels, zoals te horen op de nummers Met Jou Is Alles Anders en NoBody Moves Like You.
 

Ben je een Suripop fan of gewoon een liefhebber van romantische en vrolijke muziek? Mis dit dan niet en kom genieten van de 'Lobi Firi Prisiri' show van Powl Ameerali met zijn gasten Edje Rust, Aidah Amatsetam, Ulrike Westfa, ∫ en de live band onder leiding van musical director Soeshiel Sharma.

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie