Sweeney Todd

De Vrije Theaterschool
6 jul
-
8 jul
Data & tickets
 • vr 6 jul
  20:15 - 22:15
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 1
  Geweest
 • za 7 jul
  14:00 - 16:00
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 1
  Geweest
 • za 7 jul
  20:15 - 22:15
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 1
  Geweest
 • zo 8 jul
  14:00 - 16:00
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 1
  Geweest

Het meesterwerk van componist Stephen Sondheim en tekstschrijver Hugh Wheeler uit 1979 over hoop, onrecht en wraak in een jeugdig jasje; gespeeld, gezongen en gedanst door leerlingen van de Haagse Vrije Theaterschool.

Londen, 1847: Na 15 jaar onschuldig in een Australische strafkolonie te hebben doorgebracht zet Benjamin Barker, alias Sweeney Todd, weer voet op Engelse bodem.
Met behulp van de extravagante Mrs. Lovett, die een slechtlopende vleespasteienwinkel runt, gaat hij op zoek naar zijn vrouw en kind en probeert hij wraak te nemen op de corrupte rechter Turpin en zijn handlangers die hem van zijn toekomst beroofden.


Over De Vrije Theaterschool
Na ANAT3VKA, WEST SIDE STORY, MAMMA MIA! en OLIVER! wagen de leerlingen van de Vrije Theaterschool zich in juli op geheel eigen wijze aan deze musicalklassieker die vrijwel alle eigenschappen van een volwaardige opera heeft: SWEENEY TODD laat al hun talent en enthousiasme voor toneelspel, zang en dans tot in detail zien.

SWEENEY TODD is geschikt voor een publiek vanaf 8 jaar en wordt in het Engels gezongen en in het Nederlands gesproken.

Credits

Regie en Productie Jordan Tuinman
Choreografie Caspar Bik
Zangdocenten en Vocal Coaches Jannelieke Schmidt en Erik Brinkhorst
Productieassistentie Floor Warmenhoven
Tekst Hugh Wheeler
Muziek Stephen Sondheim
 

Cast
Noah de Jonge, Annabelle Hoogvliet, Floor Warmenhoven, Julia Houtermans, Maxime Ram, Eliza-Sophie Ram, Elsbeth Italianer, Joep Sandwijk, Tom Sandwijk, Silvie Mol, Ewijn Lammertink, Merlijn Polderman, Annemijn Vlug, Hendrik Vlug, Rosa Vlug, Mare Wilzing, Juno Limpens, Teddy Segers, Eliza Gerretsen, Milena Wittermans, Thijs Begemann, Samuel van Duuren, Idil Tasdemir, Desiree van Osta, Madelief Kalkman

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie