Rupsje Nooitgenoeg (2+)

21 apr
14:00
  • zo 21 apr
    14:00 - 14:55
    Koninklijke Schouwburg, Den Haag
    Grote Zaal
    Geweest

Rupsje Nooitgenoeg is een feest der herkenning voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen. De 75 kleurrijke poppen, de ritmische muziek en bijzondere licht en geluid effecten brengen groot en klein in verwondering. Van dit rupsje krijg je nooit genoeg!

Rupsje Nooitgenoeg in het theater
Na Amerika, Australië en Engeland komt ieders favoriete insectje, Rupsje Nooitgenoeg, de Nederlandse en Belgische theaters binnen gekropen. In een prachtige en kleurrijke theatershow komt niet alleen dit hongerige rupsje tot leven, maar ook 75 karakters uit vier bekende verhalen van de wereldberoemde auteur Eric Carle. In een spel van licht, geluid en beelden worden kleine en grote bezoekers meegenomen in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg. Een magische, ritmische voorstelling waarbij je met een glimlach op je gezicht het theater verlaat.Het verhaal van Rupsje Nooitgenoeg
De bestseller Rupsje Nooitgenoeg van Eric Carle vertelt het verhaal van een hongerige rups die zich overal doorheen eet tot hij er misselijk van wordt en hij uiteindelijk ontpopt tot een mooie vlinder. Het verhaal weet al 48 jaar de harten van families wereldwijd te veroveren en is nu in de Koninklijke Schouwburg te zien. In de show komen naast Rupsje Nooitgenoeg nog drie andere verhalen van Eric Carle tot leven op het podium.

 

 

 

Recensies

Theaterparadijs ★★★★
“ De Theatershow van Rupsje Nooitgenoeg heeft veel meer mooie verhalen dan alleen dat van het bekende rupsje. De theatervoorstelling blijft dichtbij het kenmerkende uit Carle zijn prentenboeken en dat is prachtig om naar te kijken.”

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie